Search
  • Kotalkarski klub zvezda

POČITNIŠKA ŠOLA KOTALKANJA

Če si želite, da bi vaši otroci prvomajske počitnice preživeli aktivno na kotalkah, se naučili marsikaj novega in zaplesali na kotalkah, potem se nam pridružite v Športnem parku Trzin, kjer bomo vsak dan kotalkali!Vadba in animacija bosta potekali pod vodstvom licenciranih trenerjev umetnostnega kotalkanja in študentov Fakultete za šport. Otroci se bodo naučili osnovnih in tudi nekoliko težjih elementov umetnostnega in show kotalkanja, pri tem pa se noro zabavali! Ob tem pa bodo tudi skrbeli za razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti in aktivno preživljali svoj prosti čas.


Na vadbi bo zagotovljena pijača ter prigrizki za prijavljene, med vadbo pa bo tudi odmor namenjen malici, ki naj si jo otroci prinesejo s sabo.


Možna je tudi izposoja kotalk, v kolikor vaš otrok nima kotalk (cena:5€ za celoten termin). V tem primeru to ustrezno označite v prijavnici (številka noge).


V primeri slabega vremena bo vadba potekala v veliki telovadnici Osnovne šole Trzin, kjer so tudi garderobe in sanitarni prostori.


Za več informacij nam lahko pišete na e-mail info@kk-zvezda.si , prijavite pa se na strani "Prijavi se", kjer pri izbiri dejavnosti izberete možnost "POLETNA ŠOLA KOTALKANJA (Trzin)".


Se vidimo na kotalkah!!

ekipa KK Zvezda

28 views0 comments

Recent Posts

See All