Search
  • Kotalkarski klub zvezda

Pričenjamo s spomladanskimi tečaji!


foto: Polona Demšar

S 15.03.2019 pričenjamo z novim sklopom tečajev umetnostnega kotalkanja! Izvedli bomo začetni in nadaljevalni tečaj, vsak v obsegu 8 vadbenih enot (60 min). Tečaj traja predvidoma od 15.03. do 03.05.2019 in bo potekal na že znani lokaciji na Osnovni šoli Zalog v veliki telovadnici (vhod zadaj s parkirišča).


Začetni tečaj je namenjen popolnim začetnikom brez kakršnegakoli predznanja, kot tudi tistim, ki so na kotalkah že bili, vendar se še ne počutijo preveč samozavestno na njih. Na začetnem tečaju bodo vadeči spoznali osnove umetnostnega kotalkanja in se naučili nekaj osnovnih tehničnih elementov.


Nadaljevalni tečaj je namenjen tistim, ki so pri nas že zaključili začetni tečaj in bodo že usvojeno znanje precej nadgradili, kot tudi tistim, ki so kotalkarska znanja pridobivali kje drugje ali sami in se na kotalkah že dobro počutijo. Na tem tečaju bodo vadeči spoznali že tehnično nekoliko zahtevnejše elemente, nekatere elemente skupinskega - show kotalkanja in plesa na kotalkah - solo dance.


Lepo vabljeni, da se nam pridružite kotalkarji vseh starosti in vseh znanj! Prijave sprejemamo do 14.03.2019 oziroma do zapolnitve mest.

2 views0 comments

Recent Posts

See All