Search
  • Kotalkarski klub zvezda

ZVEZDIN BOŽIČNI BAZAR 2019

V soboto, 14. decembra 2019 smo se zbrali kotalkarji Kotalkarskega kluba Zvezda iz vseh treh lokacij in se skupaj poveselili na kotalkah v božičnem vzdušju! Naši trenerki sta skupaj z otroki pripravili krajši božično-novoletni nastop za starše, sorodnike in prijatelje, na katerem so otroci pokazali, kaj so se do sedaj že naučili. Za nekatere, ki so na kotalke prvič stopili šele pred kratkim, je bila to prav posebna izkušnja, saj so prvič izkusili takšen nastop pred večjo publiko.

Po končanem nastopu nas je obiskal tudi dobri mož Božiček, ki je otrokom razdelil darila, ki so jih priskrbeli naši partnerji - BB Bio, Weleda, Mentos, Loaker in Bobi. Iskrena hvala vsem, da podpirate nas in naše drage člane!! Sledila je še krajša pogostitev za vse obiskovalce, na kateri smo se okrepčali z domačimi bio jabolki iz ekološke kmetije Miš Leopold (Gorjuša pri Dobu), slastnimi rogljički izpod pekovskih mojstrov Pekarne Pečjak in odličnimi piškoti iz Slaščičarne Jurček. Hvala tudi vam, da so bili naši želodčki siti po dolgem dnevu!


Posebna zahvala gre vsem staršem, ki so tako ali drugače pomagali pri organizaciji in izpeljavi tega dogodka - brez vas ni nas, iskrena vam hvala! Zahvala tudi trenerkama Petri in Špeli za ves trud in predanost svojemu delu, brez katerega ne bi bili tam, kjer smo danes.


Spodaj si lahko ogledate nekaj foto utrinkov z dogodka. Hvala tudi fotografom- Luka, Erika in Ludvik, da so ti lepi trenutki za vedno ovekovečeni.


Božični pozdrav,

ekipa KK Zvezda
20 views0 comments

Recent Posts

See All