top of page

Kotalkanje je...

SPOZNAJ NAS

...ŠPORT

V Kotalkarskem klubu Zvezda se zavedamo, da je kotalkanje več kot le šport, je umetnost, je način življenja, je gibanje, ki pripomore k zdravemu telesnemu razvoju. Gibanje na koleščkih je primerno za vse generacije, saj z njim razvijamo številne gibalne sposobnosti, pri tem pa se družimo in zabavamo. Na kotalkah lahko vsak odkrije zvezdo v sebi, v našem klubu pa vam pri tem pomagamo po svojih najboljših močeh.

Naše poslanstvo je, da z organizacijo tečajev, rekreativnih vadb na kotalkah, treningov umetnostnega kotalkanja z namenom doseganja vrhunskih rezultatov in prirejanjem družabnih dogodkov otrokom, mladini in odraslim izpolnimo potrebe in želje po športu, druženju in doseganju osebnih ciljev zdravega življenjskega sloga.

Naša vizija je kotalkanje približati mladim in mladim po srcu. Pri doseganju naših ciljev nas vodijo strokovnost, ustvarjalnost, inovativnost in želja po zdravem življenjskem slogu.

...UMETNOST

fotka10_edited_edited.jpg

...NAČIN ŽIVLJENJA

20190126-Zvezda-008_edited.jpg
Ekipa
Smo ekipa mladih, ambicioznih in strokovno usposobljenih kotalkarjev, z željo po razširitvi kotalkarskih športov v Sloveniji. Z dolgoletnimi trenerskimi in pedagoškimi izkušnjami vzgajamo uspešne tekmovalce in s svojim delom prenašamo znanje ter veselje do kotalkanja na mlajše in vse, ki si želijo biti del kotalkarske zgodbe. 
logo-zvezda-color.png
Vizitka:
Mengeška cesta 34

1236 Trzin

Slovenija

Davčna številka: 74346750

Matična številka: 2281074000

TRR: SI56 0201 9026 2596 858

SWIFW: LJBASI2X

Telefon

064 / 111 - 960

bottom of page